Latest Updates

E-JUICE FROM DENMARK

( Menthol e-juice )En E-cigaret har brug for en sort væske før du kan benytte lair. Denne væske kaldes E-juice - og det er denne væske som man ryger i fordampet structure ved at benytte en E-cigaret. Elekcig.dk's E-juice er af de bedste på markedet. Lair E-juice vi forhandler er af unik kvalitet og ingredienserne som er brugt i forbindelse med produktionen er blandt markedets fineste.
Danmarks ( Billig e juice ) bedste og billigste e-væske med nikotin til commotion e-cigaret - valgfri e-nikotin på 6mg. 12mg. 18mg. eller som 100% nikotinfri e-væske. Vores billige e-væske er 100% farmaceutisk top kvalitet som sikrer burrow en sikker og ren rygevæske. Du køber desuden her direkte ved producenten og sparer derfor alle fordyrende mellemled.


Hvor meget e nikotin skal jeg vælge i min e-væske ?

Indholdet af nikotin, og om du overhovedet behøver noise e-juice med nikotin, afhænger en del af hvor længe du har røget normale cigaretter (Eller tobak af anden workmanship), hvor mange cigaretter du typisk har røget om dagen, men faktisk også hvilken sort tobak du har røget. Og derfor er det muligt du skal foretage en vis tilpasning inden du helt har fundet det niveau af e nikotin som præcist DU behøver eller føler for er rigtigt. Vi har pooch prøvet al lave en lille tabel for almindelige cigaret rygere: Bemærk at tabellen kun er vejledende.

0mg - indeholder ikke nikotin, kun smell og smag.

6mg - for de der typisk ryger light-cigaretter.

12mg - for dem der ryger omkring 10-15 cigaretter om dagen.

18mg - for dem der ryger 20 eller flere cigaretter om dagen.

Vi anbefaler at du gradvist forsøger at reducere lair mængde af nikotin du benytter i racket e væske indtil du til sidst enten slet ikke behøver noise evæske med nikotin, eller har nedsat dit nikotin indtag til et acceptabelt least.

No comments

Tell your suggestion or comment,it will help us...